Välkommen till Kamarand!

Jag har stängt ner min webbshop och hänvisar nu till min Facebooksida eller Instagramsida.

Jag syr fortfarande och säljer kläder och accessoarer för baby, barn och vuxna. Så du är lika välkommen som alltid att ta kontakt och handla av mig.

Jag öppnade en liten fysisk butik i slutet av 2021 med ett större sortiment än tidigare då jag endast sålde kläder för babypottning. Den webbshop jag hade var inte anpassad för att visa flera olika kategorier av produkter jag nu erbjuder så valde jag att stänga den shopen. Det är dock inte omöjligt att jag öppnar en ny webbshop senare, men jag undersöker just nu vilken leverantör av webhotell jag ska ha i så fall.

Premiären av min fysiska butik hölls den andra advent och jag hade öppet alla söndagar före jul. Många kunder, familj, vänner och bekanta kom och kikade på vad jag erbjuder. Det var jätteroligt och många mössor, baby- och barnkläder blev sålda. Även ett och annat vuxenplagg; klänningar och herrtröjor.

Under januari kommer jag inte ha öppet i lokalen, om jag inte får önskemål om det. Jag kan enkelt åka dit och öppna för dig som vill komma och handla. Kontakta mig i så fall via e-post km.andersson67@gmail.com eller telefon 070-388 7885.

Nu ska jag planera framtiden för vad jag vill med mitt företag. Jag tycker det är så roligt att sy och se kläderna användas.

Mössa dalarosMössa leoMössa kurbitsMössa katterMössa fotbollar
Mössor till vuxen eller barn. 


Kommentarer